top of page

OM OSS

Vi brinner för segling och vill att fler svenskar ska uppleva världens vatten. Vi började med uthyrning av privata segelbåtar i Sverige redan 1992. Vi ville få ut fler svenskar i skärgården och gjorde detta med stor framgång under 15 år. År 2007 var det dags att ta nästa steg och det var då Yachtcharter Sweden grundades. Detta för att kunna expandera utomlands med nya partners och delägare. Idag är Yachtcharter Sweden ett av Sveriges ledande charterbolag med fokus på det som varit målet från dag ett - att få ut fler svenskar på världens magiska vatten! 

Sedan 2013 har vi dessutom haft vår egen marina i centrala Göteborg. För våra kunder i Sverige är Göteborg City Marina det perfekta stället att påbörja och avsluta sin semester. Ett populärt alternativ brukar vara att komma kvällen innan för att bo på en av våra husbåtar, bada lite bastu och kanske planera sin resa tillsammans med oss i marinan. Eller varför inte ta en kajaktur i Säveån eller Rosenlundskanalen och uppleva Göteborg från vattnet? 

Under dem senaste 25 åren har vi byggt upp ett brett samarbete med marinor runt om i hela världen och skickar årligen flertalet svenskar till magiska platser, allt från lokala pärlor till kända turistdestinationer. För oss är det väldigt viktigt att alla marinor vi samarbetar med håller en hög kvalité. Både på service och båtar. Att båtarna är säker utrustade och i bra skick är naturligtvis ett måste. 

Oavsett om ni vill segla som privatpersoner eller företagare har vi något för er. Vi utgår alltid efter kundens önskemål, tankar och inte minst budget och hjälper er att planera er drömresa. Världen har mycket att erbjuda och det finns inget  bättre sätt att göra än med båt.

Kontakta gärna oss för en vidare diskussion eller scrolla runt på hemsidan. Vi arbetar dagligen med att uppdatera sidan med alla våra destinationer och resetips. Allt från lokala guldkorn i Västindien till medelhavets pittoreska småbyar. Om du inte hittar det du är ute efter är du varmt välkommen att kontakta oss. Så länge ämnet är segling kan vi med all säkerhet hjälpa dig oavsett önskemål.

KONTAKTA OSS

Tack för ditt meddelande. Vi återkommer till dig så snabbt som möjligt.

KONTAKT
bottom of page