top of page
Båtcharter på västkusten

Upptäck Västkusten

När Västkusten visar sin sanna skönhet, finns det få platser i världen som kan mäta sig med den. Här längs Bohusläns kuststräcka sträcker sig ett otal pittoreska och förtrollande öar, ända upp till Norge.

I denna region har man länge haft ett rikt utbud av nöjen och gastronomiska upplevelser att erbjuda. Men det finns också möjligheten att finna fridfulla naturhamnar, grilla med vänner och beundra solnedgången i lugn och ro. Bohuslän imponerar med sina karaktäristiska röda klippor och mångfald av växtliv. Med lite tur kan man till och med få skåda sälar och delfiner i sitt naturliga habitat.

Vår båthamn ligger på Ringön, och det är bara en kort resa till Göteborg från skärgårdens hjärta. Dessutom är det endast en kort båttur på 30 nautiska mil till Skagen och 15 nautiska mil till Marstrand. Upptäck fascinerande platser som Smögen, Väderöarna, Gullholmen, Saltön och Käringön bland över 8000 öar som väntar på att utforskas.

vatten Ripples

Välkomna till Göteborg

Vi har sedan 1992 hyrt ut segelbåtar i Göteborg. Den Bohuslänska kusten bjuder på många vackra vyer i pittoreska miljöer och vi hjälper dig gärna hitta västkustens pärlor. Varmt välkommen till Göteborg 2024!

vatten Ripples

Segla med skeppare

Väljer du att segla med skeppare krävs inga tidigare erfarenheter av segling eller båtliv. Skepparen, med stor kunskap om skärgården, tar er till fantastiska platser utefter era önskemål. En plan läggs upp i Göteborg CIty Marina innan avfärd - därefter är det bara att luta sig tillbaka och njuta. För dig som är nyfiken på segling är detta en fantastisk möjlighet att lära sig segla!

FLEET GÖTEBORG

Våra båtar gbg
Begärofferr
Hamn i Marseilles

Förfrågan Göteborg

Önskemål

Extra Utrustning

Kontakt

Tack för din förfrågan. Vi svarar så fort vi kan

bottom of page