Image by Anders Jildén

Upptäck Västkusten

Nu har vi öppnat bokningarna för 2022

JAG ÄR EN UNIK SLOGAN

I’m a paragraph. Double click here or click Edit Text to add some text of your own or to change the font. This is the place for you to tell your site visitors a little bit about you and your services.

grundsund-3522474_1920.jpg

Att segla på Västkusten

 

När västkusten visar sin rätta sida, så finns det inte många platser i världen som slår den. Här  finns tusentals pittoreska, bildsköna öar längs med hela Bohuslänska kusten och ända upp till Norge. 

 

Sedan länge är utbudet stort när det gäller nöjen och god mat men du kan också hitta en naturhamn, grilla med dina vänner och njut av solnedgången i lugn och ro. Bohuslän är mycket vacker med sina röda klippor och rika flora. Med lite tur kan man dessutom få syn på både sälar och delfiner.
 

Vi har våra båtar i vår marina på Ringön. Göteborg ligger bara någon timme från skärgårdens centrum och det är bara 30 distans till Skagen och 15 distans till Marstrand. Upplev platser som Smögen, Väderöarna, Gullholmen, Saltön och Käringön. Med över 8000 öar finns det mycket att utforska.

 

På hösten går turerna tätt till Skagen med våra större båtar. Ett populärt resmål för företag och kompisgäng som vill uppleva havssegling och trevlig gemenskap!

Välkommen till Västkusten - kontrasternas region

Bildgalleri Västkusten
26 bilder

Båtar Göteborg City Marina

Upptäck det bästa från skärgården

Med över 40 år på vattnet kan vi rekommendera det absolut bästa från den svenska skärgården. Nedan finner du redan färdiga turförslag men självklart kan vi hjälpa dig att skräddarsy er rutt utefter era personliga önskemål.

westcoast-3844702_1920.jpg

Björkö

En av de närmsta öarna och en av de så kallade öckeröarna. Björkö ligger i Göteborgs norra skärgård med stor gästhamn och mycket att erbjuda.

Mer info kommer

stockholm-4104028_1920.jpg

Källö Knippla

Knippla är en unik ö som har skärgårdens typiska charm med tät bebyggelse och slingrande vägar. Stor gästhamn och fantastisk service.

Mer info kommer

Donsö

Göteborgs södra skärgård är helt bilfri vilket medför ett härligt lugn. På Donsö möts av ett genuint fiskesamhälle i underbar miljö.

Mer info kommer

Image by Markos Mant

Segla med skeppare

Väljer du att segla med skeppare krävs inga tidigare erfarenheter av segling eller båtliv. Skepparen, med stor kunskap om skärgården, tar er till fantastiska platser utefter era önskemål. En plan läggs upp i Göteborg City Marina innan avfärd, därefter är det bara att luta sig tillbaka och njuta. För dig som har intresse är detta en fantastisk möjlighet att lära sig segla!

Begär offert / kontakta oss

Begär en offert för en våra båtar i Göteborg säsongen 2022. Osäker på tidpunkt/båt? Ingen fara, kontakta oss så diskuterar vi olika alternativ. 

arrow&v
arrow&v
Hur länge vill du segla?
Tack för ditt meddelande, vi hör av oss så snabbt som möjligt!